Workshop!

Ja we hebben goed nieuws!
Vanaf 1 oktober geven we ook workshops over Essentiële Oliën.
Op 8 oktober zijn we aanwezig bij de tweede editie van de Vriendinnendag Rijssen. We zullen daar niet alleen een workshop over Essentiële Oliën geven, maar zijn er ook aanwezig met een stand op de info markt. 

Dit jaar is de lokatie van de Vriendinnendag Rijssen het Reggesteyn. De infomarkt is van 14.45 - 15.30 uur. Een mooie kans om eens te ruiken aan Essentiële Oliën.
Mocht je er niet bij zijn op de vriendinnendag maar heb je wel interesse in een workshop? Wij geven workshops voor groepen van 2 - 10 mensen. Grotere groepen in overleg ook mogelijk.
De workshops kunnen bij ons in de praktijk/thuis of op lokatie. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop en ook geen verplichtingen. Een workshop levert je wel goede basis kennis op over Essentiële Oliën en de toepassingen. En natuurlijk alle gelegenheid om ze te ruiken en te ervaren! 
Voor meer informatie neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houdt daarnaast ook onze facebook in de gaten. Daar zullen we ook meer informatie plaatsen over de workshops!