Hittegolf.....

Hittegolf in aantocht!

Zoals inmiddels bekend is er voor volgende week een stevige periode van dooi in aantocht.... Omdat het (te) warm word voor massages hebben we moeten besluiten om volgende week de praktijk na s'middags 14.00 uur te sluiten.
Mocht het weerbericht onverhoopt wijzigen dan gaan we opnieuw kijken. we zijn dus WEL open van 8.30 uur (of op verzoek en indien mogelijk eerder) tot 14.00 uur.

Wij hopen op uw begrip!
Met ontspannen groeten,
Team De Brug TwAfbeelding kan het volgende bevatten: buitenente.

Feestdagen 2018.

Wij van De Brug Twente wensen iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en vooral ontspannen 2019!

Dit jaar zitten we vol maar er zijn nog een paar plekjes op 3 en 4 januari 2019, mail, app, sms of messenger voor meer info.

We zijn er weer!Na een heerlijke ontspannen vakantie zijn we inmiddels weer volop in de weer met massages en het brengen van ontspanning. Om dat vakantiegevoel nog even vast te houden of te krijgen hebben we de openingsaanbieding verlengd tot 30 september! dus kom en geniet nog even voor jezelf of natuurlijk voor een familielid, vriend, vriendin, partner etc, Zeg het voort!

Aanbieding;
Een ontspanningsmassage van 60 minuten voor € 25,-!
deze aanbieding is zowel overdag als savonds te boeken,
alleen helaas niet als zwangerschaps-, duo-, hot-stone-, lomi-lomi massage of klachtenbehandeling.
Uiteraard kunt u daarvoor wel gewoon een afspraak inplannen.

Geniet van een heerlijk uurtje ontspanning, een mooie manier om de vakantie te beginnen of te verlengen natuurlijk.. Wanneer komt u ook even de nieuwe praktijk uitproberen? U bent van harte welkom. (Het delen van dit bericht word gewaardeerd!)

boek uw afspraak via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. via de sitewww.debrugtwente.nl of via whatsapp 06 20 686 244 of via messenger.

Vakantie 2018In verband met de vakantie is de praktijk gesloten van maandag 30-7-2018 tot en met zondag 19-8-2018.
Wij wensen iedereen een ontspannen en heerlijke vakantie toe en we staan weer voor u klaar vanaf maandag 20 augustus.

Met ontspannen groet,

Team De Brug Twente.

Verhuizing.....

GEWELDIG NIEUWS!

Vanaf vandaag zijn we weer open voor onze klanten. 
Het heeft even geduurd maar we zijn zelf erg blij met het resultaat! Komt u binnenkort ook even kijken en genieten van een wellness- of sportmassage? Er volgt nog een uitgebreide foto-shoot maar hier alvast even een impressie;

Ons nieuwe adres is Dr. P. Oosthoekstraat 45, 7462JR in Rijssen, zie ook de website; www.debrugtwente.nl

( natuurlijk zijn we gewoon via mail, app, SMS en messenger bereikbaar! )

Met ontspannen groet,
Team De Brug Twente.

LOVE BOX

LOVE BOX dicht Wil jij jezelf en iemand die je lief vindt
 verrassen voor Valentijn? Dan hebben wij
 een perfect iedee. We hebben een
 goedgevulde box in hartvorm. Er zit een
 heerlijke duo  massage van 60 minuten in.
 De rest blijft een verrassing :)

Kindermassage

Sinds eind 2016 zijn wij ook gecertificeerd (docent) kindermassage!

Aanraken is een levensbehoefte. In onze westerse cultuur lijken we dat soms makkelijk te vergeten. Er zijn altijd wel prioriteiten of dingen die moeten.
Regelmatig zien we kinderen die onrustig zijn, die niet goed slapen (zowel inslapen als doorslapen), hyperactive kinderen, drukke kinderen en kinderen die moeite hebben met de begrenzing van het eigen lijf.

Als (docent) kindermasseur kunnen wij individueel met een kind (en zijn/haar ouders) werken, maar we kunnen ook met groepen werken. Een mooi traject om bijvoorbeeld op scholen of verenigingen te doen.

Wij hebben een traject van 5-7 lessen waarin we de groep leren hoe je respectvol masseert. De leerkracht/groepsleider ontvangt een reader en tips hoe ze dit verder kunnen oppakken.
In het individuele traject starten we met een intake en plannen we 4 sessies, die indien nodig uitgebreid kunnen worden.

De kindermassage is geschikt voor kinderen van ongeveer 4 - 12 jaar.
Neem voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op!

Voordelen van massage

Kent u de voordelen van massage al?

We leven in een maatschappij die werkt vanuit het hoofd. Heel anders dan de fysieke arbeid die vroeger veel meer op de voorgrond stond. Het is dan ook logisch dat we nu steeds meer druk in ons hoofd ervaren. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Hoofdpijnklachten komen steeds meer voor. Maar ook andere fysieke klachten die kunnen ontstaan vanuit het ervaren van drukte. Hoe vaak ervaren we niet druk in ons leven. We moeten vandaag na het werk nog boodschappen doen, de kinderen van school halen, oppassen, eten koken. Allemaal zaken waar we de hele dag door aan denken, naast natuurlijk het ‘gewone’ werk wat ook gedaan moet worden. De hele dag door denken we, zijn we bezig in ons hoofd. Dat hoofd zit soms zo vol dat het letterlijk kan overlopen.

Uitdrukkingen als: “te veel op je schouders nemen” en “de schouders ophalen” komen niet zomaar ergens vandaan. Bij veel mensen met nek/schouder klachten ontstaan deze door stress. Stress zit in ons hoofd, we ervaren en denken aan alles wat er gedaan moet worden. We voelen ons opgejaagd, het gevolg kan zijn dat de ademhaling versneld en vaak ook hoger komt te zitten. Van een rustige buikademhaling gaan we meer vanuit de borststreek ademen. Daarbij neemt de spanning in de schouders toe met als gevolg dat de schouders licht opgetild worden. We moeten immers nog zoveel en we blijven maar proberen om al die bordjes omhoog te houden. Voor een korte periode is dat helemaal niet erg. Daar hebben we immers onze spieren voor. Geven we onze spieren niet de ontspanning die ze regelmatig nodig hebben, dan raken ze verzuurd en gaan ze vast zitten. Dat begint met de welbekende “knopen” in de spieren. Worden die niet aangepakt, zullen ze groter worden en ontstaan er meer klachten.

Juist omdat we in deze tijd zo in ons hoofd zitten, is het bijna moeilijk om ons lijf te horen en te voelen. Terwijl het lijf zo zijn best doet om ons allerlei signalen te geven. Hebben we ergens een pijntje? Dan grijpen we vrij makkelijk naar de paracetamol of andere pillen. Daarmee onderdrukken we de pijn, maar ook het signaal wat het lijf probeert af te geven. Luister je niet naar het spreken van je lijf, dan gaat het harder praten tot zelfs schreeuwen. Met andere woorden de klachten die we ervaren worden erger. Als we het met thuismedicatie niet meer kunnen onderdrukken, zijn er verschillende opties. We kunnen naar een huisarts voor deskundig onderzoek of een zwaarder recept. Maar we kunnen ook een stapje terug doen en proberen te ontdekken naar waar de oorzaak ligt.

Bij De Brug Twente zijn we specialist op het gebied van massages, Cranio Sacraal therapie en essentiële oliën. Niet alleen voor het bevorderen van de ontspanning, maar ook voor klachtgerichte behandelingen. Vanuit een korte intake bepalen we samen met u de koers. U houdt zelf de regie en wij ondersteunen daar in.

Of het nu gaat om een eenmalige ontspanningsmassage of om een reeks behandelingen die gericht zijn op het verminderen van klachten. Wij werken vanuit passie, aandacht en vooral werken wij samen met u!

Essentiële oliën

Essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische onderdelen gevonden in planten, zaden, fruit, bloemen en bomen. Deze oliën worden door destillatie of koude persing geoogst. Ze zijn 50 – 70 maal krachtiger dan kruiden en daardoor een goede natuurlijke manier om voor je gezondheid te zorgen. Doordat ze zo krachtig zijn, zijn ze zuinig in gebruik. In veel gevallen is 1 of 2 druppels al genoeg!

Workshop!

Ja we hebben goed nieuws!
Vanaf 1 oktober geven we ook workshops over Essentiële Oliën.
Op 8 oktober zijn we aanwezig bij de tweede editie van de Vriendinnendag Rijssen. We zullen daar niet alleen een workshop over Essentiële Oliën geven, maar zijn er ook aanwezig met een stand op de info markt. 

Dit jaar is de lokatie van de Vriendinnendag Rijssen het Reggesteyn. De infomarkt is van 14.45 - 15.30 uur. Een mooie kans om eens te ruiken aan Essentiële Oliën.
Mocht je er niet bij zijn op de vriendinnendag maar heb je wel interesse in een workshop? Wij geven workshops voor groepen van 2 - 10 mensen. Grotere groepen in overleg ook mogelijk.
De workshops kunnen bij ons in de praktijk/thuis of op lokatie. Er zijn geen kosten verbonden aan de workshop en ook geen verplichtingen. Een workshop levert je wel goede basis kennis op over Essentiële Oliën en de toepassingen. En natuurlijk alle gelegenheid om ze te ruiken en te ervaren! 
Voor meer informatie neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Houdt daarnaast ook onze facebook in de gaten. Daar zullen we ook meer informatie plaatsen over de workshops!